Extra

Onder de rubriek Extra vindt u vanalles en nog wat dat te maken heeft met onze katten. Gaande van Smitten Kitchen (Haute Cuisine voor katten{#emotions_dlg.icon_lol}) tot mijn andere passie kattenfotografie en de column die ik schreef voor het BLH-blad.

Op de Showpagina vindt u onze showverslagen en -resultaten
Daar kan je ook lezen of wij (of kittenkopers) een show in de planning hebben staan.

Onze leukste foto's vind je op de pagina Catwalk en wil je graag weten welke kleurtjes er reeds geboren werden, neem dan eens een kijkje op de pagina Kleurtjesparade.

Hoe het zit met de vererving van al die kleurtjes kan je binnenkort gemakkelijk uitrekenen met de Kleurtjesshaker. Vul de kleurtjes van de ouders in, vul in wat ze verder nog dragen en de resultaten rollen er hapklaar uit {#emotions_dlg.winking}

Via de Webcam kan je een glimp in de wondere wereld van Smitten Kitten werpen. Bevallingen, kittens en meer alsof je er zelf bij bent!

En last but not least werd de pagina Honoris Causa toegevoegd. Uiteraard zijn al onze Smitten Kittens speciaal, maar enkelen die verdienen een bijzondere vermelding. Daarom een apart plaatsje om deze katjes extra in het zonnetje te zetten!

De Sitemap biedt een handig overzicht van de belangrijkste hoofdpagina's van de website.

view kittens