Huidig

{#emotions_dlg.storksmily}Wij hebben kittens!{#emotions_dlg.storksmily} 

We hebben nog een lilac langhaar katertje en een blauw korthaar poesje die wegens omstandigheden wat langer bij ons zijn gebleven, al iets ouder zijn en ook enkel samen zullen verhuizen. 

Heeft u interesse in een van onze (toekomstige) kittens neem dan eerst ons kittenbeleid even door.Hieronder een filmpje van een vroeger nestje

Heeft u interesse in een van onze (toekomstige) kittens neem dan eerst ons kittenbeleid even door.


Ben je op zoek naar een britje dan kunnen we je misschien ook wel doorverwijzen naar bevriende fokkers met kittens of herplaatsers.

Meer info over onze plannen vind je hier
Nieuwsgierig naar onze vorige nestjes? Klik hier!

 

Noot: Wat is een herplaatser? Een herplaatser is een iets ouder kitten of volwassen kat die wegens omstandigheden niet kan blijven wonen bij de huidige baasjes. Dit kunnen katjes zijn die bij liefhebbers zitten en dus al steriel gemaakt zijn, maar kunnen ook ex-fokkatjes zijn bij bevriende fokkers. Deze katten verhuizen niettemin ALTIJD steriel! Herplaatsers zijn katjes die hun rust hebben verdiend, en het is zeker en vast niet de bedoeling dat ze door mensen aanzien worden als katten die geslachtsrijp zijn en waar men dan maar snel mee kan gaan fokken. Indien dit wel is wat u zoekt gelieve u zich dan niet tot ons te wenden, daar wij dit soort praktijken niet willen ondersteunen!


view kittens