Rust zacht, lieve Lily...

Het is met veel pijn in het hart dat ik dit berichtje deel, maar ik vind het te belangrijk om er niet over te praten.
Dit weekend kreeg ik telefoon van de eigenaar van twee van onze Smittens. Ze adopteerden twee jaar geleden twee lilac tortie zusjes van ons en gaven hen de beste, warmste thuis die we ons konden inbeelden. ??
Met regelmaat kregen we nieuws over de zusjes. Kleine berichtjes die ons vertelden hoe goed het met hen ging, hoe blij ze waren met de meisjes in hun gezin. Lieve, blije foto's die ons een kleine inkijk gaven in hun thuis en leven, die ons toonden hoe mooi het leven was. Samen.

Toen mijn telefoon rinkelde dacht ik eerst nog dat ze mij per ongeluk belden, maar toen ik opnam en enkel verdriet hoorde wist ik meteen dat er iets vreselijks moest gebeurd zijn.

In een vreselijk accident in huis verloor "onze" Lily haar leven, haar zusje Rose haar soulmate en beste vriendin en hun lieve familie een belangrijk, onmisbaar gezinslid.

Ik probeer niet te veel te denken aan hoe bang ze moet geweest zijn en hoe ze moet hebben afgezien, want het slaagt de lucht uit mijn longen en breekt mijn hart ????

Maar ik vind het wel belangrijk om te vertellen dat ze is overleden in de wasmachine en om iedereen die dit leest nogmaals te waarschuwen voor de gevaren in de woning.

Wanneer onze kittens verhuizen geef ik altijd een boekje mee met heel veel informatie in. Een van de onderwerpen erin is "Gevaren in Huis" en ik bespreek dit ook grondig met de nieuwe eigenaar. 
Helaas kunnen ongelukken altijd gebeuren. Kittens en katten zijn nieuwsgierige deugenieten en onze Smitten Kittentjes zijn doorgaans curieuzeneuzen die alles willen onderzoeken en geen schrik kennen.

Ik vind het zo erg voor Lily, maar ook voor haar zusje Rose en haar familie die nu zonder haar verder moeten. Mijn hart bloedt wanneer ik denk aan ons lief poezenkindje dat we zelf hebben groot getrokken met een papflesje en dat nog een heel leven voor haar had. Ze zal vreselijk gemist worden. ????????

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • You can use BBCode tags in the text. URLs will automatically be converted to links.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <img><ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
view kittens