Oilily

Een langverwachte droom die werkelijkheid werd...

Het was een slecht bewaard geheim dat een choc-tortie met wit poesje bovenaan op mijn verlanglijstje stond. Dit poesje moest en zou "homemade" zijn, maar de timing moest ook goed zitten. Zo kwam het dat Oilily niet het eerste choc-rood-witje was dat hier werd geboren, maar wel degene die zou blijven plakken... en wat zijn wij blij dat wij voor haar gekozen hebben! ... Of was zij het die voor ons koos?!

Moeilijk was de keuze tussen Oilily en haar zusjes, maar de tijd ging voorbij en zoals dat gaat met zo'n dingen was het uiteindelijk heel eenvoudig en was het de kat, Oilily dus, die de knoop doorhakte. De vanzelfsprekendheid waarmee ze hier rondliep overtuigde niet enkel ons, maar ook de andere katten. Terwijl ik dit schrijf gaat Oilily "subtiel" bij Pumpkin liggen, die haar natuurlijk meteen begint te wassen. 
Oilily verstaat als geen ander de kunst om mensen (maar ook de andere katten) rond haar bevallige wollige poot te wikkelen {#emotions_dlg.xlovex}
Zij is "de lijm" die onze kattengroep bijeen houdt!
Ze is lief, grappig, speels, heerlijk kinderlijk verbaasd en kan bergen eten verzetten!

Oilily is een grote poes. Inmiddels weegt ze 6 kilo.
Met Oilily hebben we onze derde generatie in huis en ze heeft voor ons een heleboel goede kwaliteiten (waaronder een fantastische vachtstructuur voor een BLH). Haar eerste nest heeft ze recent op de wereld gezet en zo schonk ze ons onze 4de generatie Smitten Kittens.
Hoewel we in ons achterhoofd toch een klein beetje durfden twijfelen over de maternale capaciteiten van onze eeuwige baby Oilily heeft ze ons het tegendeel bewezen; Oilily is een fantastische moeder; lief, geduldig en enorm zorgzaam.
We hopen volgend jaar nog eens een nestje van Oilily te mogen verwelkomen!

We zijn zo blij met haar!

Genotype Oilily: bb Dd ll w+w+ s+S O+O 

4 maand oud4 maand oud

Oilily's Infofiche

Oilily
Geboorteplaats Bij ons {#emotions_dlg.newyes_new}
Ras Brits Langhaar, 2e generatie
Kleur Choc rood wit, draagt verdunning
Testen Worden natuurlijk gedaan wanneer ze oud genoeg is
Ze komt uit recent negatief geteste ouders en voorouders.
Bloedgroep A, draagt B
Koosnaampje Lily, Lilypie, Ohlil,...
Gewicht 4,5 kilo met 8 maand!
Houdt van Haar mama en haar oma, de andere katten hier in huis en dan vooral Pumpkin {#emotions_dlg.xlovex} , spelen (en dan in het bijzonder met kittyboinks), eten, babbelen, haar vriendinnetje Róisín, veeeeel aandacht en... mij {#emotions_dlg.cathug}
Houdt niet van Oilily is een zeer relaxt en easygoing poezemieke. Voorlopig hebben we nog niets kunnen ontdekken wat ze niet graag heeft.
Opmerkingen 2e generatie Smitten Kitten, mijn langverwachte Choc rood wit meisje

 

Navigeer door onderstaande gallerij door te klikken met je muis of via de pijltjes op je toetsenbord.

view kittens