Bibi

Ons fluffy blauwe wolkje

Naar dit kleine dropje heb ik 2 jaar uitgekeken... en toen ze er was maakte ze al de verwachtingen die ik had waar {#emotions_dlg.xlovex}
Bibi is een lief, blauw, ongecompliceerd brits korthaar meisje.
Ze houdt enorm van knuffelen en aandacht en krijgt ze die niet snel genoeg, dan zal je dat snel genoeg horen, want ook zij is -hoe kan het ook anders- een echte babbelaar!

Ze heeft prachtige, grote, ronde ogen, een heel lief neusje, een prachtig pastelblauw vachtje en een mooi stevig gebouwd brittenlijfje!
Haar karakter is zo gemakkelijk, zo lief en zo mensgericht! Ze is zo vol vertrouwen... wij zijn echt zo blij dat zij bij ons geboren is!

Met Bibi gaan we af en toe showen en niet alleen vindt ze dit allemaal prima, ook behaalt ze resultaten waar wij bijzonder fier op mogen zijn!
We zijn dan ook heel benieuwd wat de toekomst verder nog voor haar brengen zal...

Met Bibi hopen wij in eerste plaats Brits Langhaartjes te gaan fokken, zij is dus aangezien wij Brits Langhaar fokkers zijn en zij korthaar is voor ons een "tussenstapje". Maar wat voor een tussenstapje...! We zijn echt helemaal gek op haar!
Bibi heeft inmiddels haar eerste nestje op de wereld gezet. Drie prachtige brits langhaar kittens met een karakter van goud.

Bibi is een hele slimme, inventieve poes en we moeten heel vaak lachen om haar gekke capriolen!

Wij willen Anja en Hans heel hard bedanken, want het is mede door hen dat wij dit lieve blauwe beertje nu bij ons hebben rondlopen!

Ons klein smurfje in de sneeuw :)Ons klein smurfje in de sneeuw :)

view kittens